6 Şubat 2010 Cumartesi

Nazmiye
Yıllar önce İskenderun lisesinde görev yaparken aynı zamanda ablam da Maraş YİBO'da görevdeydi. Şu an anımsamıyorum nedenini, sınava girecekti YİBO öğrencileri. Kimilerini aileleri sınav bölgesine ulaştırmıştı. Kimilerini ise hiç kimse. Ablam konuyu anlatınca ben bir öğrenciyi İskenderunda sınava girebilmesi için destekleyebileceğimi belirtmiştim. Öğrenci İskenderuna geldi. Ablam getirmişti. Sahile dolaşmaya gittik- İskenderunun popüler gezinti bölgesi-denize daldı gözleri. Saatlerce denizi seyretti. Hiç bir şey yemek ve içmek istemedi. Denizi ilk kez görmüştü. Sınavı kazandı. Şu an nerede bilmiyorum. Adı başlıkta yazılı
BEN DE TATİL YAPICAM
Tatil bitti. En kötü yanı, çalışmıyor ya da emekli iseniz tatil yapamıyorsunuz. Çünkü uzaklaşacağınız bir işiniz yok. Okullar açılıyor. Ben yine kızımı İstanbula gönderip kendim haftanın iki günü meslek yüksek okulunda derslere devam edeceğim. Bunun elbette ki iyi bir yanı var. Mum dibine ışık versin mantığı ile gelen mutluluk. Gençlerin elinden tutmak gerek.

Bugün ilk

FARMVİLLE

Bugün uzun süredir uğraştığım çiftliğimden uzaklaştım. Önceleri aptal çiftlikti benim için ama sonra çok sevdiğim tarım işlerinin sanal bir versiyonu ve sonunda bağımlılık gibi bir şey.

Aslında hiç te öyle sanıldığı gibi tu kaka bir şey değil. Ben o çiftlikte çok dinlendim düşünmeye vaktim çok oldu ama asla okumaya değil. Sağaltma dönemi bitti, çiftlik misyonunu tamamladı. Çok ta iyi oldu. Yetişkinler dikkat çocuklarınız bağlanabilir!!!!!!!!!!!!!!!!!!